Nyheter

Upplevelse av köp av ismaskiner. Måste läsa kunskap om ismaskiner innan du köper
Släpp tid: 2020-09-02 08:46:46  träffar: 11

Erfarenhet från en ismaskin.Måste läsa ismaskinens kunskap innan man köper


Först, innan jag köpte en ismaskin,   se till att tydligt särskilja typen av ismaskin.Don&gry-35,39,t köper blint för att inte köpa fel.Istillverkaren är en allmän term för ismaskiner.Formen på de isbitar som genereras varierar beroende på förångarens struktur och tillverkningsmetod (ismulv).Enligt formen av is delar industrin i allmänhet ismaskiner till ismaskiner, kuber   ismaskiner, isbitar för block, isbitar, maskiner för tuber, isglassmaskiner, snöflingor   is   Maskiner, flytgödsel   ismaskiner, flaska   ismaskiner etc.


För det andra, förstå konstruktionen av ismaskinen.

Ismaskinen består huvudsakligen av kompressor, torrt filter, kondensator, expansionsventil, förångare, elektrisk låda, enkelventil.   osv. Närmare uppgifter enligt nedan:

1.Kompressorn, som ger kraft till ismaskinen, är hjärtat i ismaskinen.Kvaliteten på kompressorn är en av de viktigaste indikatorerna för att utvärdera ismaskinens kvalitet.

2.Torr filtrering, ett litet torrt filter, kan inte underskattas.   Det kan filtrera fukt och rester i ismaskineriet, det är frysmaskinen som är renare och garanterar en stabil drift av isen.

3.Det finns två typer av kondensatorer: luftkylda och vattenkylda, som huvudsakligen är beroende av fläkten för att ta bort överskottsvärmen, och kyla kylmedlet för hög temperatur till det vätsketillstånd som krävs för att ismaskinen ska kunna avdunsta.

4.Utvidgad ventil.   Ismaskinen använder vanligtvis värmeexpansionsventil.Dess roll är att strypa flytande köldmedium till ångkylmedel, skapa förhållanden för frysmaskinens förångning och justera strömhastigheten för kylmedel från ismaskinen.

Fem.En förångare, en ismaskin-förångare är välkänd som ismasken.Dess huvudsakliga funktion är att förångaren absorberar vattnets värme och snabbt fryser vattnet till is.Om ismaskinen kan producera förångaren är en symbol för styrkan hos ismaskinen.

6.Elektrisk låda.   Normalt kommer den elektriska boxen att matas in i styrsystemet, och varje komponent har kontrollerats för att samordna och stabilisera   operera.Det finns oftast flera reläer, kontaktorer, PLC-regulatorer och fassekvensskydd.Den sammansatta elektriska lådan är mycket bättre än kretskortet.Systemet är stabilt, säkert och tillförlitligt och lätt att upprätthålla.Nackdelarna är något dyrare.

7.Andra komponenter.   t.ex. enkelriktade ventiler, som förhindrar att köldmediet rinner baklänges, och magnetventiler styr kylmedlets flöde och tryck i fryssystemet.

Anmärkning: Den stora ismaskinens struktur är något annorlunda.Det kommer att bli mer komplicerat, och det kommer att finnas fler tillbehör för att garantera en stabil och säker drift av ismaskinen.


Tredje,   förstå principen om ismaskin

Som exempel kan nämnas att förångaren är en anordning för att tillverka is, som kallas   Flake is trumma.Den är cylindrisk och har en ringsformad avledande ring inuti, som snabbt kan växla kyla och värme mellan lågtemperaturkylmedel och vatten (vatten som är jämnt nedsmutsat av vatten).   för att göra is   snabbt formad, och reduceringen driver isen   skrapa   Att hänga isen och falla   in   lagring av is   Rum.


Fjärde.   förstå styrkan hos tillverkarna av ismaskiner

HEFFORTS är den tio största tillverkaren av istillverkningsutrustning och de viktigaste odlingsföretagen i Made in China 2025.HEFFORTS isbildande företag integrerar produktionen, R & D och försäljning.Den har en perfekt eftermarknadsmanifestation.All isbaserad utrustning är garanterad i 18-månader.Företaget tillverkar i huvudsak en glassmaskin för flingor, en kylfrysmaskin, en frysmaskin för rör, en frysmaskin för havsvatten, flytgödsel   ismaskiner och andra typer av ismaskiner


Tidigare: Komplett samling av köldmedium f...

Nästa: Hur man väljer ismaskiner på Su...